Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόταση αναστολής των πρωταθλημάτων υποδομών

Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο
03 Nov 2020 / 17:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παράταξη «Κερκυραϊκή συμμαχία για το ποδόσφαιρο», από το βράδυ της Δευτέρας 2/11 και πριν η ΕΠΟ αποφασίσει

την αναστολή όλων των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων είχε στείλει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από την ΕΠΣΚ, να αναβάλλει τα πρωταθλήματα υποδομών, προλαβαίνοντας θα λέγαμε τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση: «Έχουμε διαπιστώσει το τελευταίο διάστημα ότι στα πρωταθλήματα υποδομών Κ16 – Κ14 κ.ο.κ παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός , αν και απαγορεύεται ,από γονείς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Είναι επίσης γνωστό, ότι οι ομάδες δεν μπορούν, εξ’ αντικειμένου, να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Προτείνουμε λοιπόν εδώ και τώρα την αναβολή των πρωταθλημάτων αυτών για 2 μήνες ως ελάχιστο μέτρο για την ασφάλεια των μικρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους. Εξ άλλου οι προπονήσεις των ομάδων αυτών γίνονται κανονικά. Τα παιδιά αθλούνται. Παρακαλούμε λοιπόν τη διοίκηση της ΕΠΣΚ να κάνει πράξη τα όσα λέει, αν ενδιαφέρεται πραγματικά για την υγεία των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.
Ας μην περιμένουν την κυβέρνηση, ας πάρουν και ένα μέτρο μόνοι τους. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και δεν το αντιλαμβάνονται  και αυτό είναι το πιο σοβαρό. Η υγειονομική επιτροπή τι λέει για όλα αυτά; Δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω από τον Σουλάνη, αλλά οι γιατροί, οι επιστήμονες, τι λένε για όλα αυτά;».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια