Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Εισαγγελέας Λαμπρίδης βρήκε τις χαμένες δικογραφίες με έρευνα σε σπίτι στον Γαρούνα

δικογραφίες
03 Nov 2020 / 10:24
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι δικογραφίες βρίσκονται ήδη στο δικαστικό μέγαρο, όπου γίνεται η καταμέτρηση και ο έλεγχος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κατοικία στον Κ. Γαρούνα της Μέσης Κέρκυρας, ανακάλυψε το βράδυ της Δευτέρας, η εισαγγελική έρευνα τις χαμένες δικογραφίες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι δικογραφίες βρίσκονται ήδη στο δικαστικό μέγαρο όπου γίνεται η καταμέτρηση και ο έλεγχος.

Η έρευνα ήταν αιφνιδιαστική. Τι άλλο;

Ο Εισαγγελέας Δ. Λαμπρίδης, αξιοποιώντας πληροφορίες, τέθηκε επικεφαλής ομάδας αστυνομικών και διενήργησε τον έλεγχο στην οικία αυτή, που το ανακριτικό υλικό την συνέδεε με την υπόθεση των χαμένων δικογραφιών. Και δικαιώθηκαν αφού γρήγορα ανακάλυψαν το ογκώδες άλλωστε, υλικό με τις εκατοντάδες των φακέλων.

Αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για μέρος των απωλεσθεισών δικογραφιών. Αργότερα εκτίμησαν ότι ίσως και να πρόκειται για το σύνολο τους.

Η έρευνα συνεχίζεται. Οι αρμόδιες Αρχές του Αρείου Πάγου ενημερώθηκαν. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.