Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή λόγω covid στο Θύελλα Κατσικά – ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
29 Οκτωβρίου 2020 / 19:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Ιωάννινα είναι από τους νομούς της Ελλάδας που ο κορονοϊός έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα και ήδη από το πρωί της Πέμπτης

ο νομός μπήκε στο επίπεδο 4 και πλέον θεωρείται περιοχή αυξημένου κινδύνου στον υγειονομικό χάρτη της χώρας. Έτσι υπάρχει επίσημα αναστολή λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου για όλους τους συλλόγους που προπονούνται εκεί και θα ισχύει για όσο η ΠΕ Ιωαννίνων θα βρίσκεται στο επίπεδο 4.
Η ΕΠΣ Ηπείρου έχει ανακοινώσει ότι η άνοδος των Ιωαννίνων στο 4 σημαίνει ότι δεν θα γίνουν οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα η περιοχή θα θεωρείται αυξημένου κινδύνου, οπότε οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων ανάμεσα στις ερασιτεχνικές ομάδες δεν θα γίνουν τις επόμενες 15 μέρες, αφού ο υγειονομικός χάρτης της Ελλάδας αναθεωρείται κάθε δύο εβδομάδες.
Επόμενο είναι, το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική ανάμεσα σε Θύελλα Κατσικά και ΟΦΑΜ να μη γίνει και η ομάδα του Αγ. Ματθαίου που προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα, δεν θα ταξιδέψει στα Γιάννενα την Κυριακή. Θα γίνει κάτι αντίστοιχο με την περασμένη αγωνιστική που αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με τον ΠΑΣ Πρέβεζας καθώς οι γηπεδούχοι ανήκουν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς που ήδη βρίσκεται σε lockdown.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια