Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σιδερόπουλος: Στην Άρτα τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο

Γ΄ Εθνική
29 Οκτωβρίου 2020 / 18:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σάββας Σιδερόπουλος ανέλαβε πέρυσι στον ΟΦΑΜ παίρνοντας και πάλι τίτλο στην κορυφαία κατηγορία με την ομάδα του Αγ. Ματθαίου.

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι, με όλα όσα δεινά έφερε η πανδημία δεν άφησε ανεπηρέαστο τον ΟΦΑΜ, όπως τόνισε ο Σ. Σιδερόπουλος, όμως είχε έτοιμη την ομάδα, αλλαγμένη κατά το ήμισυ και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δυο νίκες. Μάλιστα αυτή μέσα στην Άρτα επί τις Αναγέννησης, έκανε αίσθηση.

Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό ο Σάββας Σιδερόπουλος ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα όποια προβλήματα θα μας δημιουργούσε η Αναγέννηση, πιστεύω τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο, δουλέψαμε πάνω στο να βγούμε στην κόντρα, καταφέραμε και πετύχαμε δυο τέρματα και ίσως σε κάποιες φάσεις να πετυχαίναμε και τρίτο. Δύσκολο ήταν για μας και ο αγωνιστικός χώρος, εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε πλαστικό (όχι φυσικό χλοοτάπητα), ενώ προσπαθήσαμε να βρούμε ένα χώρο την περασμένη εβδομάδα να πατήσουμε σε ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, δεν τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μου, έχουμε άλλους στόχους εμείς άλλους η Αναγέννηση. Εμείς προσπαθούμε κάθε παιγνίδι να παίρνουμε ότι μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία, να συγχαρώ τους παίκτες μου και να ευχηθώ τα καλή συνέχεια στο συνάδελφο».

Όσο για τον προγραμματισμό της ομάδας, τόνισε πως από πέρυσι ήρθαν ποδοσφαιριστές για να μείνουν και τη φετινή σεζόν, δεν είχε στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο η ομάδα, ήρθε όμως στην πορεία. Ο κορονοϊός και οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν άλλαξαν πολλά, έφυγαν πολλοί παίκτες, μόλις τέσσερις έμειναν από την περσινή, ο ΟΦΑΜ πήρε παίκτες από τη γύρω περιοχή και κάποιους απ’ έξω όπως ο Γωνιάδης, ο Ρούμπο και ο Σκάρπος.

Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος ως το τέλος, το ξέρει ο προπονητής του ΟΦΑΜ και η διοίκηση, αλλά δουλεύουν πάρα πολύ και στοχεύουν να δώσουν τη μάχη ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, ουσιαστικά να είναι στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν βοηθά ο covid-19, αφού αποτρέπει να γεμίσει η εξέδρα της ομάδας από τους πολλούς και φανατικούς φίλους της. Παρόλα αυτά επειδή το καλό ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός, ο ΟΦΑΜ πάτησε γερά στην κατηγορία, έχει βαριά και ιστορική φανέλα και μπορεί να τα καταφέρει.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια