Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στροφή στην ψηφιακή αναβάθμιση από την Ένωση Ξενοδόχων

Ένωση Ξενοδόχων
29 Οκτωβρίου 2020 / 14:01

Εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας στις 5/11 για τις δυνατότητες ψηφιακής αναβάθμισης και μεταμόρφωσης του ξενοδοχειακού κλάδου με φόντο την online παγκόσμια αγορά

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ).  Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση και προσκαλεί τους ξενοδόχους της Κέρκυρας, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 17:00, με θέμα: «Προετοιμαζόμαστε για την σεζόν του 2021, διεκδικούμε το μερίδιο που μας αναλογεί στην Online αγορά».

Αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας:

«Η Πανδημία έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για άμεση ψηφιακή αναβάθμιση ή και μεταμόρφωση (digital transformation) σε πολλές περιπτώσεις, στον ξενοδοχειακό κλάδο παγκοσμίως. Είναι δεδομένο -αρχής γενομένης από την σεζόν του 2021 – ότι όλο και μεγαλύτερος τζίρος στα ξενοδοχεία μας θα γίνεται μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όσους επιδιώξουν και αλλάξουν τον τρόπο που διανέμουν και προσφέρουν το ξενοδοχειακό προϊόν σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η ραγδαία αυξανόμενη διαδικτυακή (online) αγορά.

Τρείς πρωτοπόρες εταιρείες τεχνολογίας αποκλειστικά για ξενοδοχεία, οι RevitUp.direct, Primal Res & OTA Insight, μετά από συνεννόηση με το Δ.Σ. της Ένωσης, θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις που επικρατούν στην διαδικτυακή αγορά των ξενοδοχείων και τα νέα τεχνολογικά εργαλεία & υπηρεσίες που διαθέτουν, σε διαδικτυακή εκδήλωση αποκλειστικά για τα μέλη της Ένωσης.

Ομιλητές:

RevitUp.direct: Ν. Γκιόκας, Business Dev. Manager, Greece & Cyprus

primal RES: Μ. Λαπιδάκης, Chief Administrative Officer

OTA INSIGHT: Β. Ριαβόγλου, Business Dev. Manager East. Med. & Balkans

Λίγα λόγια για τις τρείς εταιρείες:

RevitUp.direct: Μια ολιστική υπηρεσία που βοηθάει τα ξενοδοχεία τα μεγιστοποιήσουν τον Online τζίρο τους συνδυάζοντας Performance Marketing & Revenue Management. O Ν. Γκιόκας θα παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές (Best Practices) για την μεγιστοποίηση των διαδικτυακών αλλά και ειδικότερα των direct κρατήσεων, με έμφαση στα ξενοδοχεία εποχικής λειτουργίας (Resorts). www.revitup.direct

Primal RES: Ένα σύγχρονο Channel Manager που βοηθά στο Online Distribution (διανομή) αλλά και την διασύνδεση του ξενοδοχείου με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 4.000 ενεργούς πελάτες, με ποσοστό διατήρησης άνω του 99%, απόδειξη της τεχνολογικής αρτιότητας αλλά και της υποδειγματικής υποστήριξης που προσφέρει. Ο Μ. Λαπιδάκης θα παρουσιάσει τα βασικά οφέλη από την χρήση του channel manager καθώς και άλλα χρήσιμα για τον ξενοδόχο τεχνολογικά εργαλεία. www.primal-res.com

OTA INSIGHT: Από το 2012, το όραμα μας είναι να προσφέρουμε φιλικά προς το χρήστη εργαλεία εσόδων και να γίνουμε παγκόσμια πρωτοπόροι στο Data Intelligence του ξενοδοχειακού κλάδου. O Β. Ριαβόγλου θα περιγράψει ποια κατηγορία πελατών (segment) θα ανακάμψει πρώτη και πως μπορείτε να στοχεύσετε σε καλύτερα αποτελέσματα για το 2021. www.otainsight.com.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα Facebook της Ένωσης, θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις προς τους ομιλητές».

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα facebook της Ένωσης: https://www.facebook.com/corfuhotelsassociation