Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράταση μέχρι 6 Νοεμβρίου στις επιχειρήσεις για αιτήσεις επιχορήγησης

Π.Ι.Ν.
29 Οκτωβρίου 2020 / 13:18

Ακόμα μια εβδομάδα περιθώριο έχουν οι μικρές και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις στα Ιόνια Νησιά, που επλήγησαν από τον Covid19, για να λάβουν την ενίσχυση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Προστέθηκε και η «Συμπλοιοκτησία» ως επιλέξιμη νομική μορφή επιχείρησεων

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ).  Ακόμα μια εβδομάδα περιθώριο έχουν όσες (μικρές και πολύ μικρές) επιχειρήσεις επλήγησαν από τον κορωνοϊό και δικαιούνται οικονομικής ενίσχυσης από το σχετικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας, Αλέξανδρο Αλεξάκη, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι τις 6 Νοεμβρίου (σ.σ. έληγε σήμερα 29 Οκτωβρίου), ενώ σημαντική παράμετρος είναι και το ότι προστίθεται πλέον ως επιλέξιμη νομική μορφή επιχειρήσεων και η «Συμπλοιοκτησία».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για τα κάτωθι:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων επιχορήγησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» (ΙΟΝ97), η οποία έληγε στις 29/10/2020.

Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.

Προστίθεται επίσης ως επιλέξιμη νομική μορφή επιχειρήσεων και η «Συμπλοιοκτησία».

Το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας, παραμένει στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε πληροφορία στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης».