Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αναστολή μέχρι 3 & 4 Νοεμβρίου τα τμήματα σε Δημοτικό Γιαννάδων & Μουσικό Γυμνάσιο

Σχολείο
29 Οκτωβρίου 2020 / 11:53

Μέχρι 3 Νοεμβρίου το τμήμα της Α΄ Δημοτικού στο σχολείο Γιαννάδων και μέχρι 4 του μηνός το τμήμα της Β΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Κέρκυρας λόγω των δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων (σε δύο αδέλφια) της 26ης Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).  Υπό αναστολή λειτουργίας τελεί το τμήμα της Α' Δημοτικού, στο σχολείο των Γιαννάδων, όπου εντοπίστηκε την περασμένη Δευτέρα (26/10) κρούσμα Covid19 σε μαθητή. Το εν λόγω τμήμα δεν θα λειτουργήσει βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Αντίστοιχα, υπό αναστολή είναι και το Β2 τμήμα της Β' Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο της Κέρκυρας μέχρι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το τμήμα, στο οποίο είχε εντοπιστεί στις 26 Οκτωβρίου θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια, της οποίας το μικρό αδερφάκι είναι το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο τμήμα της Α' Δημοτικού στο σχολείο των Γιαννάδων.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, σε ολόκληρη την επικράτεια είναι 353 οι σχολικές μονάδες ή τμήματα σχολείων που δεν λειτουργούν λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid19.