Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο του ΟΦΑΜ για τη φιλοξενία στην Άρτα, μεταγραφές ο ΑΟΚΚ

Γ΄ Εθνική
27 Οκτωβρίου 2020 / 18:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι τρεις κερκυραϊκές ομάδες στη Γ΄ Εθνική είναι κάτι πρωτόγνωρο και αν συμμετείχε και ο Θιναλιακός,

ο οποίος είχε δικαίωμα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Όμως, στο ξεκίνημα της προσπάθειάς τους,  σε έξι αγώνες που έχουν δώσει, έχουν τρεις νίκες, δύο ο ΟΦΑΜ και μία η ΑΕΛ και τρεις ήττες, δύο ο ΑΟΚΚ και μία η ΑΕΛ.
 
Η νίκη του ΟΦΑΜ μέσα στην Άρτα επί της Αναγέννησης έκανε αίσθηση, αλλά η ομάδα του Αγ. Ματθαίου είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και έχει το μέταλλο να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Πέραν αυτού, η ομάδα του ΟΦΑΜ έτυχε άψογης φιλοξενίας και για αυτό ευχαρίστησε δημόσια τη διοίκηση της Αρτινής ομάδας.
Το ευχαριστήριο του ΟΦΑΜ: «Η διοίκηση του ΟΦΑΜ ευχαριστεί δημόσια τη διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα μας στον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα και φυσικά θα λάβει την αντίστοιχη φιλοξενία στο γήπεδο μας».
 
Η ΑΕ Λευκίμμης έκανε το καθήκον της, πήρε έστω και δύσκολα το τρίποντο κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Αμβρακικού Λούτρου. Μια νίκη που βοηθάει σε όλους τους τομείς και κυρίως δείχνει με την εμφάνιση της ομάδας ότι η ΑΕΛ φέτος θα προσπαθήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό όμως που μένει χαραγμένο στο μυαλό όλων είναι η τεράστια συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, που μπορεί να μην είχαν δικαίωμα να βρεθούν στην εξέδρα του γηπέδου, ήταν όμως στον λόφο απέναντι, στην ταράτσα των εγκαταστάσεων, έξω και γύρω από την περίφραξη και έκαναν τους παίκτες να νιώσουν ότι παίζουν στην έδρα τους.
 
Από την πλευρά του ο ΑΟΚ Κέρκυρα, έδειξε αδυναμίες στο παιχνίδι κόντρα στον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Είναι όμως λογικό, μόλις με 14 παίκτες στην αποστολή, στο σύνολό τους παιδιά 18-19 χρόνων και χωρίς προετοιμασία με μόλις δύο εβδομάδες προπονήσεις. Δυστυχώς η ΕΠΟ δεν είχε κάνει δεκτό το αίτημα να αναβληθούν για αργότερα τα δυο πρώτα παιχνίδια για να ετοιμαστεί η ομάδα.
Πέραν αυτού υπάρχει ένας Βραζιλιάνος παίκτης που προπονείται με την ομάδα, περιμένουν ως την Πέμπτη το δελτίο του από την ΕΠΟ, ενώ δρομολογήθηκαν τέσσερις τουλάχιστον ακόμη μεταγραφές έμπειρων παικτών, ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός παίκτη κέντρου και ενός σέντερ φορ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια