Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οδηγίες για αυστηρή τήρηση των μέτρων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
27 Οκτωβρίου 2020 / 14:38

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Διοίκησης Νοσοκομείου). Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες των επιστημόνων του ΕΟΔΥ

που παρακολουθούν την εξέλιξη της νόσου  για τον Covid 19,  και βάσει των δεδομένων που αφορούν το νησί μας ανακοινώνεται ότι:

Στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ του Νοσοκομείου γίνεται έλεγχος των επισκεπτών  που εισέρχονται στους  χώρους του Νοσοκομείου και γίνεται ενημέρωση για τους κανόνες που πρέπει αυστηρά να τηρούνται καθ όλη την διάρκεια παραμονής των στο Νοσοκομείο.

Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία οι ασθενείς εξυπηρετούνται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2661030062 και 2661360873 και προσέρχονται φορώντας πάντα μάσκα  και κρατώντας αυστηρά τις αποστάσεις.

Ο προεγχειρητικός έλεγχος για sars-cov-2 σε ασθενείς που θα μεταβούν σε Νοσοκομείο εκτός Νομού, γίνεται καθημερινά 10.00-11.00 π.μ, και το αποτέλεσμα παραλαμβάνεται από  τον οικίσκο, μπροστά από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.                                                    

Οι κεντρικές  θύρες των κλινικών  θα παραμένουν  κλειστές όλο το 24ωρο.
Παρακαλούνται οι πολίτες όπως σε κάθε ασθενή παραμένει αυστηρά ένας συνοδός και μόνον  όταν αυτό όταν κρίνεται απαραίτητο,  με σύσταση του θεράποντος  ιατρού  και μετά την χορήγηση  σχετικής έγγραφης  άδειας.

Το λοιπό επισκεπτήριο απαγορεύεται αυστηρά όλο το  24ωρο.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου σημειώνει «Παρακαλούμε θερμά, να τηρείτε τις οδηγίες  που δίνονται από  τους λειτουργούς υγείας, ώστε να  επιτελέσουν   το έργο τους, προστατεύοντας εμάς και τις  ευπαθείς ομάδες. Η ατομική ευθύνη βαρύνει εξίσου όλους μας».