Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκίκας: «Σημαντικό το έργο του Περιφερειακού Τύπου, που όμως αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες»

Γκίκας Στέφανος
26 Οκτωβρίου 2020 / 14:29

Ο Βουλευτής Κέρκυρας ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν τα αιτήματα του Σ.Η.Π.Ε., όπως αυτά διατυπώνονται στο υπόμνημά του

ΑΘΗΝΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ).  Αναφορά προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Στέλιο Πέτσα και τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, κατέθεσε, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Η Αναφορά κατατέθηκε σε συνέχεια Υπομνήματος, το οποίο εστάλη από τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (Σ.Η.Π.Ε.), στο οποίο αναπτύσσονται αιτήματα που σχετίζονται με την λήξη της υποχρέωσης δημοσίευσης καταχωρίσεων των δημοσίων Φορέων σε εφημερίδες, με ζητήματα που αφορούν στον ΕΔΟΕΑΠ και την ανάγκη θέσπισης της δυνατότητας ρύθμισης οφειλών και εξόφλησής τους σε 120 δόσεις και με την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου Μητρώου των ενημερωτικών ΜΜΕ στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ο κ. Γκίκας επισημαίνει στην Αναφορά του ότι ο Περιφερειακός Τύπος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντικό έργο, ενημερώνοντας τους πολίτες για τοπικά θέματα.

Ο Βουλευτής Κέρκυρας ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν τα αιτήματα του Σ.Η.Π.Ε., όπως αυτά διατυπώνονται στο υπόμνημά του.