Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλωσε την Άρτα ο ΟΦΑΜ, νίκη για ΑΕΛ, συντριβή για Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
25 Οκτωβρίου 2020 / 18:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΟΦΑΜ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Αναγέννησης, η Λευκίμμη έκανε σεφτέ (2-1) με τον Αμβρακικό Λουτρού, ενώ η Κέρκυρα είδε τον Κτηνοτροφικό Αστέρα να περνάει... σαν σίφουνας (4-0) από το νησί των Φαιάκων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο ΟΦΑΜ άλωσε την Άρτα αφού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής πήρε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση, η οποία φτιάχτηκε φέτος για να πάρει πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους με τον Ι. Γραικό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60΄ με τον Σκανδάλη, ενώ στο 77΄ ο Γωνιάδης αξιοποίησε προσπάθεια του Νικολούδη κι έκανε το τελικό 1-2.

Στα άλλα ματς των κερκυραϊκών ομάδων η ΑΕ Λευκίμμης κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού με 2-1 έχοντας κορυφαίο παίκτη και σκόρερ τον Κυπτίου που πέτυχε και τα δυο τέρματα.

φωτό ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Τέλος, η ομάδα της Κέρκυρας έδειξε ότι είναι απροετοίμαστη, αφού δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία, καθώς υπέστη οδυνηρή ήττα στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καλλιράχης Γρεβενών με 0-4.

Αποτελέσματα (2η αγωνιστική)

ΠΑΣ Θύελλα – Μεσολόγγι   4-1
Παναγρινιακός – Θύελλας Κατσικάς  3-1
Τηλυκράτης – Αχέρων Καναλακίου  0-3
ΑΟ Κασσιόπη – Κτηνοτροφικός Αστέρας  0-4
Μ. Αλέξανδρος – ΠΑΣ Πρέβεζα      ανεβλήθη
ΑΕ Λευκίμμης – Αμβρακικός Λουτρού  2-1
Αναγέννηση Άρτας - ΟΦΑΜ    1-2


φωτό ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Βαθμολογία (2 αγώνες)

ΟΦΑΜ    6
Αχέρων   6
Παναγρινιακός  6
ΑΕ Λευκίμμης   3
Θύελλα Κατσικά  3 
Αναγέννηση Άρτας   3
Κτηνοτροφικός Αστέρας 3
Τηλυκράτης    3
ΠΑΣ Πρέβεζα   3
ΠΑΣ Θύελλα   3
Αμβρακικός Λουτρού  3
ΑΕ Μεσολογγίου  0
Μ. Αλέξανδρος    0
ΑΟΚ Κέρκυρα   0
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια