Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπορούν τη νίκη ΑΕΛ και ΑΟΚΚ, δύσκολη έξοδος για τον ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
23 Οκτωβρίου 2020 / 17:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή με μεγάλο ενδιαφέρον για τις κερκυραϊκές ομάδες.

Η ΑΕ Λευκίμμης θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στον πρωτοεμφανιζόμενο στη κατηγορία Αμβρακικό Λουτρού, ενώ ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα παίξει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με την επίσης πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης από τα Γρεβενά. Και οι δύο έχουν καλές προοπτικές για να πάρουν τη νίκη.
Από την άλλη ο ΟΦΑΜ έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας, κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Αγ. Ματθαίου, αφού η Άρτα έχει φτιάξει ομάδα για να διεκδικήσει τον τίτλο και θα πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει κάτι θετικό.
Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι Μ. Αλέξανδρος Καστοριάς - Πρέβεζα αναβλήθηκε αφού λόγω covid-19 υπάρχει lockdown στην Καστοριάς.
 
Το πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
 
Θύελλα – Μεσολόγγι
Παναγρινιακός – Θύελλας Κατσικάς
Τηλυκράτης – Αχέρων Καναλακίου
ΑΟΚ Κέρκυρα – Κτηνοτροφικός Αστέρας
ΑΕ Λευκίμμης – Αμβρακικός Λουτρού
Αναγέννηση Άρτας - ΟΦΑΜ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια