Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη ο Φαίακας για να διεκδικήσει ότι μπορεί

Handball Premier
23 Οκτωβρίου 2020 / 17:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου ο Φαίακας, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Πυλαίας,

σε ένα παιχνίδι που έρχεται μετά από τη μεγάλη νίκη επί του Αερωπού και ίσως είναι το πιο καθοριστικό μέχρι στιγμής, για τον Φαίακα.
Έχοντας καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί από το παιχνίδι, στην καλύτερη περίπτωση τη νίκη σε μία απόπειρα να «σβήσει» μία από τις δύο εντός έδρας ήττες. Παράλληλα να αποκτήσει πλεονέκτημα, έναντι της Πυλαίας στη μάχη για την τετράδα, που είναι ο στόχος και των δύο. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και αισιοδοξία  ότι μπορεί να γυρίσει με θετικό αποτέλεσμα.
Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube στο https://www.youtube.com/watch?v=wwtaUMQEgC0...
 
Το πρόγραμμα (7η αγωνιστική)
 
ΑΕΣΧ Πυλαίας – Φαίακας
Αερωπός – Φίλιππος Βέροιας
Δράμα –Ζαφειράκης Νάουσας
 
Δούγιας και Γεωργαλής στην καλύτερη εφτάδα
 
Κάθε εβδομάδα η ιστοσελίδα greekhandball.com βγάζει τους καλύτερους της αγωνιστικής σε κάθε θέση. Στη νίκη επί του Αερωπού ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Δούγιας και Γεωργαλής, οι οποίοι επιλέχθηκαν στην καλύτερη εφτάδα για την προηγούμενη αγωνιστική.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια