Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημέρωση Ξενοδόχων από Πυροσβεστική για θέματα πυροπροστασίας

Ένωση Ξενοδόχων
23 Οκτωβρίου 2020 / 13:32

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας ενημερώθηκαν από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κείμενη νομοθεσία πυροπροστασίας στα τουριστικά καταλύματα

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ).  Συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Νίκο Κολοβό και της προϊσταμένους της Υπηρεσίας, είχε ο πρόεδρος και ο γραμματέας του δ.σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, Χαράλαμπος Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Μέριανος, αντίστοιχα, με θέμα την τήρηση των νομοθετικών διατάξεων πυροπροστασίας στα τουριστικά καταλύματα.

Αφού έλαβαν την ενημέρωση για την κείμενη νομοθεσία πυροπροστασίας, ώστε να ενημερώσουν άμεσα τα μέλη της Ένωσης, για την τήρησή της, οι κ.κ. Βούλγαρης και Μέριανος ευχαρίστησαν τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας για την αγαστή συνεργασία, καθώς επίσης και για το μέγιστο έργο της Πυροσβεστικής, η οποία υπερβάλλοντας εαυτόν, κράτησε και κρατά την Κέρκυρα ασφαλή με την επέμβαση και την αποτελεσματικότητα της.

Επεσήμαναν μάλιστα, στον Νίκο Κολοβό ότι η τοπική οικονομία στηρίζει την ευημερία της στην ετοιμότητα και την ασφάλεια που προσφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας.