Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι «σφυρίχτρες» στα παιχνίδια ΑΕΛ, ΟΦΑΜ και ΑΟΚΚ

Γ΄ Εθνική
22 Οκτωβρίου 2020 / 18:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία τριάδα από τα Γιάννενα και μία από Θεσπρωτία θα βρεθεί στην Κέρκυρα για τα παιχνίδια της ΑΕ Λευκίμμης και του ΑΟΚ Κέρκυρα,

ενώ στην Άρτα, όπου θα αγωνιστεί ο ΟΦΑΜ το διαιτητικό τρίο θα είναι επίσης από τα Γιάννενα.
Στη Λευκίμμη, στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αμβρακικό Λουτρού θα σφυρίξει ο Μ. Σιντόρης με βοηθούς τους Παπαλαζάρου και Λιαμιρά.
Στη δύσκολη έξοδο του ΟΦΑΜ στην Άρτα κόντρα στην Αναγέννηση, διαιτητής θα είναι ο Πάνος και θα έχει βοηθούς τους Διαμαντή και Σπυρογιώτη.
Από τα Γιάννενα θα είναι και η διαιτησία του αγώνα ΑΟΚ Κέρκυρα – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης, καθώς διαιτητής ορίστηκε ο Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Θανασιά και Μπόσια.
Τέλος μία τριάδα από την Κέρκυρα ορίστηκε στο παιχνίδι της Πρέβεζας ανάμεσα στη Θύελλα Μοναστηρίου και την ΑΕ Μεσολογγίου. Διαιτητής θα είναι ο Ν. Καββαδίας με βοηθούς τους Μίχο και Σερίφη.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια