Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λίφτινγκ στην παιδική χαρά της Σπηλιάς από το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου

Παιδική Χαρά
22 Οκτωβρίου 2020 / 11:51

Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων ανέλαβε να επιδιορθώσει όσες ζημιές είχαν προκληθεί εσχάτως στη συγκεκριμένη παιδική χαρά, προκειμένου αυτή να συνεχίσει να εξυπηρετεί με ασφάλεια το κοινό

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Εργασίες στον χώρο της παιδικής χαράς στην περιοχή της Σπηλιάς πραγματοποιούνται -και- σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, από το πρωί.



Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων ανέλαβε τις προηγούμενες μέρες να ολοκληρώσει τις επιδιορθώσεις εκείνες, οι οποίες απαιτούνται προκειμένου η συγκεκριμένη παιδική χαρά να είναι και πάλι ασφαλής για τα παιδιά.



Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου, το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων με άψογη συνεργασία, σε διάστημα μιας εβδομάδας, κατάφερε να ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις εκείνες, οι οποίες απαιτούνταν στην παιδική χαρά στην Σπηλιά, ώστε να μπορούν να την απολαμβάνουν τα παιδιά με ασφάλεια και σιγουριά.



Ο υπεύθυνος του Τμήματος Εθελοντισμού, Σπύρος Νεράντζης απευθύνει ευχαριστίες προς:

• Τον υπεύθυνο του συνεργείου καθημερινότητας του Δήμου, Κ. Μεταλληνό, για την μεγάλη προθυμία του και την σιγουριά που μας έδωσε για να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό δίπλα σου, παρόλο που τελικά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση τους.

• Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ν. Καλόγερο, για την υποστήριξη και την αμεσότητα του.

• Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΚΕ., Σπ. Ζερβόπουλο, για την εμπιστοσύνη του και την προθυμία του για την παροχή των απαραίτητων υλικών.

• Τις επιχειρήσεις «Ξ.Σιμωνέτης (εμπόριο ξυλείας)» και Σπύρο Σκιαδόπουλο (εμπόριο χρωμάτων) για την βοήθεια τους και το χαμόγελό τους.

• Τον συμπολίτη μας, Αλέκο Τρούσσα (παιδικές χαρές) για τις τεχνικές του γνώσεις και την συνολική υποστήριξη του στην επισκευή και αντικατάσταση των απαραίτητων  τμημάτων.



* Φωτογραφίες ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ