Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας

Δήμας Χρίστος
22 Οκτωβρίου 2020 / 11:44

Θα παρουσιάσει -μαζί με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων- στους παραγωγικούς φορείς της Κέρκυρας, το απόγευμα στο Επιμελητήριο, το πρόγραμμα «Elevate Greece»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας πραγματοποιεί, σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα, ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας.

Το πρωί ο Υφυπουργός επισκέφθηκε την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου στο γραφείο της, στην έδρα της Π.Ι.Ν. στις Αλυκές, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στην πρώτη συνεδρίαση -και στη συγκρότησή του σε σώμα- του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας Ιονίων Νήσων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Χρίστου Δήμα, στις 17:00 μαζί με την Περιφερειάρχη θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Κέρκυρας στο Επιμελητήριο, όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και παρουσίαση από τον Υφυπουργό του νέου προγράμματος «Elevate Greece».



Πριν την επίσκεψή του στην έδρα της Π.Ι.Ν., ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Πλατυτέρας και προσκύνησε τον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανο Γκίκα και την Αντιπεριφερεάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Μελίτα Ανδριώτη.