Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 14 παίκτες από την Κ19 ο ΑΟΚ Κέρκυρα

Γ΄ Εθνική
21 Οκτωβρίου 2020 / 18:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιλογή του ΑΟΚ Κέρκυρα να μη συμμετάσχει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα ήταν καθαρά οικονομικό θέμα,

καθώς δεν βρέθηκαν οι πόροι για να αγωνιστεί στη Football League. Έτσι, την τελευταία στιγμή ότι το αίτημα για συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική έγινε δεκτό από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και μέσα σε δέκα μέρες κλήθηκε να παίξει στο πρωτάθλημα, χωρίς προετοιμασία και με νεανική ομάδα, κάτι που λογικά οδήγησε στην ήττα. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα άλλαξε όνομα και περιμένει την απόφαση του πρωτοδικείου, θα ονομάζεται Κέρκυρα, ενώ το σήμα θα παραμείνει το ίδιο.

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση, 14 παίκτες από το τωρινό ρόστερ, το οποίο θα ενισχυθεί, είναι από την περσινή Κ-19 που έπαιξε στον  πρωτάθλημα υποδομών της SL2. Αυτοί είναι οι Γιώτας, Μέριανος, Μποντίνι, Γουλιαρμής, Τζώρας, Μπραχιματάι, Μπουτάνι, Αυλωνίτης, Μποζίκης, Σέχου, Νταρλαγιάννης, Γκόγκος, Μπαμιόγλου και Αρμενιάκος, με τους 13 από τους 14 να έχουν γεννηθεί από το 2001 ως το 2004 και μόλις ένας το 1999.

Η ομάδα ανακοίνωσε σαν επίσημες μεταγραφές, ως το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου τους Π. Πετράκη, τερματοφύλακα 21 ετών από τον Κιλκισιακό, τον Κωνσταντίνο Φουρίκη, 22 ετών αμυντικό από τον Ηρακλή, τον Γιώργο Φώτο, 21 χρόνων αμυντικό από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον 19χρονο μέσο Κ. Στεργίου από τη Βολίδα. Είναι μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 19 ετών, άπειρη ομάδα, χρειάζεται ενίσχυση, ενώ οι μεταγραφές κλείνουν στις 31/10 και η διοίκηση ψάχνει να αποκτήσει μερικούς πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές.
 
Ευχαριστήριο της ΑΕ Λευκίμμης προς τον Αχέροντα
 
Η ΑΕ Λευκίμμης στο Καναλάκι, μπορεί να έχασε ένα παιχνίδι, από το οποίο μπορούσε να διεκδικήσει κάτι με βάση την απόδοσή της, όμως έτυχε άψογης φιλοξενίας και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα του Αχέχοντα, με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί την ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο μεταξύ μας παιγνίδι. Θα θέλαμε να ευχηθούμε «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Λευκίμμη».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια