Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στηρίζει παίκτες και προπονητή το ΔΣ της Ολυμπιάδας

Τοπικά πρωταθλήματα
20 Οκτωβρίου 2020 / 19:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Είναι μία ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία,

καθώς έχει παίξει στη Δ΄ Εθνική, έχει ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα, μόνιμος σχεδόν θαμώνας της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΚ.
Φέτος η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα αφού αποκλείστηκε στο κύπελλο σε όμιλο με δύο ομάδες κατώτερης κατηγορίας, ενώ στο πρωτάθλημα έχασε εντός έδρας από την ΑΕ Καναλίων.
Πρέπει όμως να λάβει κανείς υπόψιν του ότι στην ομάδα αγωνίζονται πολλά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, ενώ ο προπονητής Γιάννης Καλούδης είναι έμπειρος, ξέρει την ομάδα και μπορεί να την επαναφέρει στις επιτυχίες.
Η διοίκηση μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο και την ήττα στο πρωτάθλημα εξέδωσε ανακοινώσεις στήριξης σε παίκτες και προπονητή, δείχνοντας τη στήριξή της. Μάλιστα προχώρησε σε επιπλέον ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση των Σκολαρίκη και Μαρτίνου, δυο έμπειρων ποδοσφαιριστών με θητεία χρόνων στην κατηγορία.
Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ μετά από συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/10 αποφάσισε να παραμείνει στον αρχικό προγραμματισμό και να στηρίξει προπονητή και ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι τέλος για όλη την ποδοσφαιρική σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που κάνουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε προπόνηση και αγώνα και μάλιστα παίζουν για την ομάδα αφιλοκερδώς!
 Όσοι επιθυμούν και θέλουν πραγματικά  να βοηθήσουν από κάθε πόστο την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο είναι καλοδεχούμενοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η βοήθεια  είναι μόνο οικονομική».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια