Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολυμπος Κέρκυρας: Παραίτηση «βόμβα» του προέδρου Δ. Σφήκα

ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας
20 Οκτωβρίου 2020 / 13:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Παραιτήθηκαν και τα δύο μέλη του δ.σ., Φώτης Βλαχόπουλος και Νίκος Γαστεράτος

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Κεραυνός εν αιθρία στο Όλυμπο με την παραίτηση του προέδρου Δημοσθένη Σφήκα, αλλά και δυο μελών του Δ.Σ., Νίκου Γαστεράτου και Φώτη Βλαχόπουλου. Και οι τρεις με πολύ μεγάλη θητεία σαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Όταν ανέλαβαν πριν τρία χρόνια τις τύχες της ομάδας έβαλαν ένα πλάνο να φτιάξουν αρχικά το γήπεδο για να μπορεί να λειτουργήσει το σωματείο, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν πλέον αγώνες λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Κατάφεραν με την συμβολή της ΠΙΝ με Περιφερειάρχη τον Θ. Γαλιατσάτο να κάνουν το πιο σημαντικό έργο, την αλλαγή χλοοτάπητα και στη συνέχεια προχώρησαν σε πολύ σημαντικές κινήσεις. Η μια ήταν να νομιμοποιήσουν τα κτίρια του γηπέδου, να πληρώσουν αρκετά χρήματα στην εφορία και ένας βραχνάς να φύγει από την πλάτη του σωματείου. Φέτος προχώρησαν στην διαμόρφωση των αποδυτηρίων, ένα πολύ μεγάλο έργο που είναι σε εξέλιξη και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες. Στόχος όχι μόνο υπερσύγχρονα αποδυτήρια, αλλά και αδειοδότηση του γηπέδου για αγώνες τουλάχιστον Γ΄ Εθνικής.

Βέβαια σε όλη αυτή την πορεία, όπως πάντα, υπάρχουν οι καλοθελητές, υπάρχουν οι άνθρωποι που μόνο να κριτικάρουν ξέρουν, χωρίς ποτέ να έχουν στηρίξει το σωματείο. Όλα αυτά κούρασαν, όπως και η μη διάθεση κάποιων να βοηθήσουν, αφού χρειάζεται πολύ κόσμος για να λειτουργήσουν σωστά, Όλυμπος, Θύελλα, Ακαδημίες και γήπεδο.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, Δ. Σφήκα το μεσημέρι της Τρίτης (20/10) για τους λόγους παραίτησης, μας είπε ότι είναι καθαρά προσωπικοί, η απόφασή του είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει. Επίσης μας τόνισε ότι είναι διαθέσιμος σαν απλός φίλος της ομάδας να συνεχίσει να βοηθάει όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για να ολοκληρωθούν τα έργα, τα οποία είναι εν εξελίξει και θα τελειώσουν σε λιγότερο από τρεις μήνες.

Οι ανακοινώσεις:

1. Την παραίτησή του ανακοινώνει από την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου Α.Π.Σ Όλυμπος ο πρόεδρος Δημοσθένης Σφήκας. Λόγοι καθαρά προσωπικοί.

2. Την παραίτησή τους ανακοινώνουν από το διοικητικό συμβούλιο Α.Π.Σ Όλυμπος ο Φώτης Βλαχόπουλος και ο Νίκος Γαστεράτος. Λόγοι καθαρά προσωπικοί.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια