Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με στόχο την πρώτη νίκη, ο Φαίακας κόντρα στον Αερωπό

Handball Premier
16 Οκτωβρίου 2020 / 20:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη και με απολογισμό μόλις έναν βαθμό, η ομάδα του Φαίακα θα προσπαθήσει

να πάρει την πρώτη της νίκη, το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του ΕΑΚΚ κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας.
Ο Φαίακας ξεκίνησε με μόνο στόχο να είναι στην τετράδα του ομίλου του και σίγουρα η ως τώρα βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι η αναμενόμενη. Για αυτό οι δυο βαθμοί θα είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια. Βέβαια στο παιχνίδι αυτό θα στερηθεί για μια ακόμη φορά τον κόσμο του, ενώ δεν θα έχει στο ρόστερ του, τους Toshe Onchev και Stefan Trpchevski που απο0τελούν παρελθόν για την ομάδα.
Ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Πέρρος, πέραν της αγωνιστικής προετοιμασίας προσπαθεί να ανεβάσει και την ψυχολογία των παικτών, αφού είναι απαραίτητη σε αυτήν τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, καθώς είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι, με την ομάδα να έχει ηττηθεί τις δυο προηγούμενες φορές. Να σημειώσουμε ότι πέρσι ο Αερωπός είχε κερδίσει στην Κέρκυρα, ενώ σε αγώνα προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο στο Κιλκίς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming από τη επίσημη σελίδα τη ομάδας στο Facebook, από όπου και θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να το παρακολουθήσουν.
 
Το πρόγραμμα (6η αγωνιστική)
 
Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Φαίακας - Αερωπός Έδεσσας
Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ (ΕΡΤSPORTS)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια