Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στην Καστοριά για τον ΑΟ Κέρκυρα 96

Γυναικείο ποδόσφαιρο
15 Οκτωβρίου 2020 / 18:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των γυναικείων πρωταθλημάτων, στα οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 99 σωματεία

από όλη τη χώρα. Ανάμεσα σε αυτά και ο ΑΟ Κέρκυρα 96 που θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής μαζί με άλλες πέντε ακόμη ομάδες, τον Πήγασο Χιλιοδεντρίου από την Καστοριά, τον Πανλευκάδιο, τον Κεραυνό Θεσπρωτικού από την Πρέβεζα, τις Αμαζόνες από τη Θεσπρωτία και τον Απειρωτάν από τα Γιάννενα.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου με τον ΑΟ Κέρκυρα 96 να κάνει το πιο μακρινό ταξίδι της σεζόν, αφού θα πάει στην Καστοριά για να αντιμετωπίσει τον Πήγασο.
 
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
 
Πήγασος Χιλιοδεντρίου – ΑΟ Κέρκυρα 96
Πανλευκάδιος – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Απειρωτάν Ανατολής
 
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Γ. Χατζησαρόγλου δήλωσε: «Εύχομαι σε όλα τα σωματεία πάνω απ’ όλα υγεία, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Ως Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει εξαιτίας της πανδημίας. Η Ε.Π.Ο. θα κάνει τα πάντα για τις ομάδες και τις αθλήτριες, οι οποίες, με αυταπάρνηση και υπό δυσχερείς συνθήκες, αναβαθμίζουν συνεχώς το αγωνιστικό επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τις ευχαριστούμε και παραμένουμε δίπλα τους για ακόμα καλύτερες ημέρες. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια