Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διοίκηση Γ.Ν.Κ.: «Συγχαρητήρια στον Νίκο Στογιάννο»

Γ.Ν.Κ.
15 Οκτωβρίου 2020 / 15:11

Καλή επιτυχία στο έργο του Κερκυραίου Τεχνολόγου Ακτινολογίας-Ραδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου, ο οποίος επελέγη από το βρετανικό πανεπιστήμιο City University of London για ερευνητικό project που αφορά τον αυτισμό, ευχήθηκε η διοίκηση του ιδρύματος

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ.Ν.Κ.).  Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, με αφορμή την επιλογή του Τεχνολόγου Ακτινολόγου, Νίκου Στογιάννου, από το βρετανικό πανεπιστήμιο City University of London, προκειμένου να μετάσχει σε ερευνητικό project για ασθενείς που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Ν.Κ.:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, επιβραβεύοντας και υποστηρίζοντας τις επιστημονικές τους δράσεις.

Σήμερα επικροτεί ένα Τεχνολόγο Ακτινολογίας-Ραδιολογίας του Νοσοκομείου μας, τον κ. Στογιάννο Νίκο, ο οποίος επιλέχθηκε, ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους, από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο, City University of London, προκειμένου να καλύψει θέση ερευνητή σχετικά με την Μαγνητική Τομογραφία στους ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού κατά την απεικόνιση με Μαγνητικό Συντονισμό.

Η Διοίκηση συγχαίρει τον κ. Στογιάννο Νίκο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».