Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγγραφές στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στους Μαγουλάδες

Κ.Η.Φ.Η.
15 Οκτωβρίου 2020 / 14:47

Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Δ.Ε. Εσπερίων που εδρεύει στο Δ/Δ Μαγουλάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ).  Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020 γίνονται δεκτές οι Αιτήσεις εγγραφής για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Δ.Ε. Εσπερίων που εδρεύει στο Δ/Δ Μαγουλάδων.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της αντίστοιχης ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, η οποία θα συμπληρώνεται από τους έμμεσα ή άμεσα ενδιαφερόμενους στα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης του Κ.Η.Φ.Η.  στο 3ο χλμ. Εθνικής Λευκίμμης θέση Ντάβιου, Κέρκυρας, ή στη δομή του Κ.Η.Φ.Η. στο Δ/Δ  Μαδουλάδων.

Οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης και στη συλλογή δικαιολογητικών είναι διαθέσιμες και από το προσωπικό της δομής Κ.Η.Φ.Η. στους Μαγουλάδες καθώς και ηλεκτρονικά στο [email protected].

Η πράξη αποσκοπεί στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας και της ισότιμης συμμετοχής των έμμεσα ωφελουμένων ατόμων, μη δυνάμενων να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα, θα υπάρχει:

• Πρόγευμα

• Ατομική υγιεινή

• Νοσηλευτική φροντίδα

• Απασχόληση (ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης, φυσικοθεραπεία, ειδική γυμναστική, χειροτεχνίες, μουσικοθεραπεία, ανακύκλωση, θέατρο, ομάδα ανάγνωσης ποίησης, κηπουρική)

• Διευκόλυνση των καθημερινών τους αναγκών (παροχή αγοράς ειδών 1ης ανάγκης  - φαρμάκων και πληρωμή λογαριασμών)

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κέρκυρας προτίθεται να εξυπηρετήσει τους επωφελούμενους στη μεταφορά από και προς την οικία τους, κατά το δυνατόν, καθώς και στη  μεσημεριανή σίτιση αυτών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της δομής στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Κ.Η.Φ.Η.