Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναγκαία η εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτόκολλου

Τοπικά πρωταθλήματα
14 Οκτωβρίου 2020 / 17:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων με 41 ομάδες να ρίχνονται στη μάχη,

στις δυο κατηγορίες που θα γίνουν φέτος. Όμως πριν την εκκίνηση, η εμφάνιση θετικών δειγμάτων κορωνοϊού σε Αστέρα Πετριτή και Κάβο έχει θορυβήσει, ενώ ανεπίσημα, υπάρχει κρούσμα και σε άλλη μία ομάδα της Α κατηγορίας και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.
Για το αν οι αγώνες του Αστέρα Πετριτή και του Κάβου θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τον κανονισμό, για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρία κρούσματα σε μια ομάδα, οπότε, με τα δεδομένα που υπάρχουν, τα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα που περιμένουν την Τετάρτη 14/10 στον Πετριτή και στον Κάβο την Πέμπτη 15/10.
Πέραν αυτού, υπάρχει γενικότερη ανησυχία και η τήρηση των κανονισμών σε κάθε γήπεδο γίνεται αναγκαία όσο καμιά άλλη φορά. Ήδη η Ένωση ενημέρωσε τις ομάδες για την εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτόκολλου που πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια