Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ζητούν «φρόνηση» στο Επιμελητήριο

AOCTA
13 Οκτωβρίου 2020 / 12:29

AOCTA: Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα τεκταινόμενα και την αγωνία μας για το άμεσο μέλλον του Επιμελητηρίου

Το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης εμφύλιας διαμάχης, αποτελούν οι πρόσφατες απανωτές παραιτήσεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτκών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA), ζητώντας ταυτόχρονα φρόνηση και υπευθυνότητα ώστε να ξεπεραστεί η δυασκολότερη περίοδος των τελευταίων ετών.

Η ανακοίνωση του AOCTA

Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε μια τραγική κατάσταση στην μεγάλη επαγγελματική μας οικογένεια, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Οι απανωτές παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου του αποτελούν το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης εμφύλιας διαμάχης .

Ως ενεργά μέλη του, εκφράζουμε αφενός την θλίψη μας για τα τεκταινόμενα και αφετέρου την αγωνία μας για το άμεσο μέλλον του Επιμελητηρίου μας.

Καλούμε τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και τα χιλιάδες μέλη του να επιδείξουμε στην δυσκολότερη περίοδο των τελευταίων ετών φρόνηση, υπευθυνότητα και υπέρβαση των όποιων προσωπικών σκοπιμοτήτων, προκειμένου να μπορέσουμε να ξαναδημιουργήσουμε ένα ισχυρό Επιμελητήριο, άξιο να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά και προς όφελος της Κερκυραϊκής κοινωνίας στις σύγχρονες προκλήσεις ενός μεταβαλλόμενου κόσμου.