Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας επισκέφθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης

Γιαννιώτης Σπύρος
09 Οκτωβρίου 2020 / 11:38

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝΑΟΚ, Γιώργο Δημουλή, ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τη Μερόπη Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ).  Τη Δήμαρχο, Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, εθιμοτυπικά, ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝΑΟΚ, Γιώργο Δημουλή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα των αθλητικών υποδομών του νησιού και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ναυταθλητικά σωματεία.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων αναφέρθηκε στην επικείμενη παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο και στις προοπτικές που ανοίγονται  για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ιστορικού σωματείου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρεία της Κ.Ο.Ε., διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να βοηθήσει τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού.

«Διεκδικωντας την προεδρεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας», ανέφερε ο Ολυμπιονίκης μας, «ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, που ελπίζω να είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής».

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σπύρο Γιαννιώτη για την επίσκεψη και ευχήθηκε να τον υποδεχτεί στην επόμενη συνάντηση με την ιδιότητα του προέδρου της Κ.Ο.Ε.