Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας σε Κεφαλονιά & Ιθάκη

Πλακιωτάκης Γιάννης
08 Οκτωβρίου 2020 / 11:01

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στην Κεφαλονιά και αύριο, Παρασκευή (9/10) στην Ιθάκη συνοδευόμενος από τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Διήμερη επίσκεψη στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (8-9/10), ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Τον Υπουργό συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων - Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Πλακιωτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή ενότητα Κεφαλλονιάς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ληξούρι.

Το βράδυ, σε ειδική εκδήλωση στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι, θα τιμήσει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς και το Ίδρυμα Ευγενίδου για την προσφορά τους στην Ακαδημία.

Αύριο, Παρασκευή (9/10), εξάλλου, ο Υπουργός θα επισκεφθεί την Ιθάκη, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο.