Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιπλέον 15 πτήσεις για Κέρκυρα τον Οκτώβριο από την Jet2

Πτήσεις
06 Οκτωβρίου 2020 / 11:54

«Οι Βρετανοί θέλουν ηλιόλουστες διακοπές τον Οκτώβριο», υπογραμμίζει ο ceo της Jet2 αναλύοντας τις 70 επιπλέον πτήσεις της εταιρείας προς τέσσερις προορισμούς, ένας εκ των οποιών, η Κέρκυρα

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.  Η Jet2.com και η Jet2holidays πρόσθεσαν περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα, Κω, Ρόδο και Μαδέρα για τον Οκτώβριο, αμέσως μετά την ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Τουρκία από τη βρετανική κυβέρνηση.

Συνολικά προστέθηκαν εβδομήντα πτήσεις στους τέσσερις προορισμούς, αντιπροσωπεύοντας πάνω από 13.000 επιπλέον θέσεις.

Οι περισσότερες πτήσεις έχουν προγραμματισθεί τα Σαββατοκύριακα, με 25 επιπλέον πτήσεις προς Ρόδο από Μπέρμιγχαμ, East Midlands, Leeds Bradford, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάντστεντ και 20 επιπλέον πτήσεις προς Κω από Μπέρμιγχαμ, East Midlands, Leeds Bradford, Μάντσεστερ και Νιούκαστλ.

Σε ότι αφορά την Κέρκυρα, δεκαπέντε πτήσεις έχουν προστεθεί από τα αεροδρόμια East Midlands, Leeds Bradford, Μάντσεστερ και Νιούκασλ.

Η Jet2.com τόνισε ότι έσπευσε να προσθέσει πτήσεις για να καλύψει τη ζήτηση από Βρετανούς που ήθελαν να κάνουν διακοπές αυτό το μήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε ότι υπήρξε μια σημαντική αύξηση της ζήτησης προς την Κέρκυρα, την Κω, τη Ρόδο και τη Μαδέρα, καθώς οι πελάτες της θέλουν να ξεφύγουν από την καταθλιπτική κατάσταση, που επικρατεί λόγω της πανδημίας και να απολαύσουν ηλιόλουστες διακοπές τον Οκτώβριο, τονίζοντας ότι οι επιπλέον πτήσεις θα καλυφθούν σύντομα.


πηγή: Tornosnews.gr