Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα από την «Εκκίνηση» σε πορεία κατά της Χρυσής Αυγής

Εκκίνηση
05 Οκτωβρίου 2020 / 16:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία ημέρα πριν την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία, κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Η Εκκίνηση απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 17:30 στην πλατεία Γεωργάκη.

Η ανακοίνωση της Εκκίνησης

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ανακοινώνεται η απόφαση του μεγαλύτερου και πιο σημαντικού πολιτικού δικαστηρίου στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Η δίκη της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε αφετηρία μετωπικής σύγκλισης δημοκρατικών ανθρώπων και ρευμάτων, για ένα ιερό και δίκαιο σκοπό. Τη συνολική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική- ναζιστική οργάνωση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό. 
 
Όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι αυτού του τόπου μπορούν να αντιληφθούν ότι μονο μια τέτοια καταδικαστική απόφαση μπορεί δικαιώσει τους νεκρούς, τους δαρμένους, τους εκφοβισμένους που άφησε πίσω τους η δράση της ναζιστικής συμμορίας ,αλλά και όσους ανθρώπους αγωνίζονται χρόνια για τη πάταξη του φασισμού-ναζισμού στο τόπο μας.

Σε κοινή ρότα με όλους τους συμπολίτες μας ανα την Ελλάδα που αγωνίζονται για έναν κόσμο χωρίς φασισμό, ρατσισμό και ξενοφοβία, καλούμε όλους τους Κερκυραίους πολίτες σε μαζική παλλαϊκή συγκέντρωση την Τρίτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Γεωργάκη.

Το χρωστάμε στο Παύλο, τη Μάγδα, τον Λουκμαν και τόσους άλλους. Το χρωστάμε στους παππούδες μας!