Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τύχη βουνό για υπάλληλο του Δήμου, τηλεφωνικός θάλαμος έπεσε δίπλα του

Σπηλιά
04 Οκτωβρίου 2020 / 10:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ένας ολόκληρος τηλεφωνικός θάλαμος έπεσε ξαφνικά στην πλατεία της Σπηλιάς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τύχη βουνό είχε ένας υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου εν ώρα εργασίας στην περιοχή της Σπηλιάς, αφού ακριβώς δίπλα του έπεσε ένας ολόκληρος τηλεφωνικός θάλαμος.  

Τίποτα δεν προϊδέαζε για το συμβάν. Ήταν ένα ήσυχο πρωινό Κυριακής με καλό καιρό, χωρίς ανέμους. Ως κεραυνός εν αιθρία, ο τηλεφωνικός θάλαμος που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στην πλατεία, κατέρρευσε, μόλις μισό μέτρο μακριά από τον υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την στιγμή, όπως σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας. 

Όπως διακρίνεται από τη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, η βάση του στύλου φαίνεται να έχει διαβρωθεί σημαντικά από σκουριά. Μια πιο προσεκτική ματιά από το συνεργείο του Δήμου, ίσως διαπιστώσει την αιτία της ξαφνικής κατάρρευσης, τουλάχιστον όμως κανένας δεν τραυματίστηκε.

   
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.