Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συντονισμός πρωταθλημάτων υποδομών

ΕΠΣΚ
01 Οκτωβρίου 2020 / 18:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες νεαρά παιδιά που μαθαίνουν το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του νησιού.

Μάλιστα εδώ και χρόνια η ΕΠΣΚ έχει καθιερώσει και ηλικιακά πρωταθλήματα και μέσα από αυτά βελτιώνονται, μαζεύουν εμπειρίες, κάνουν φίλους και πολλά από αυτά μπορούν να προχωρήσουν αρκετά ψηλά στο ποδόσφαιρο.

Τα πρωταθλήματα αυτά έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και λόγω της μικρής ηλικίας (ξεκινάνε από 8 χρόνων) πολλών ποδοσφαιριστών, λόγω του σχολείου αρχικά και στη συνέχεια των φροντιστηρίων, της μουσικής κλπ, που τα απογεύματα υποχρεωτικά τα παιδιά πρέπει να παρακολουθούν.

Η ΕΠΣΚ κάνει μια συγκέντρωση όπως κάθε χρόνο και αν χρειαστεί και μέσα στη σεζόν, για να μπορέσει να κάνει πιο «εύκολα» τα πρωταθλήματα αυτά, για να γίνει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι. Στα πλαίσια αυτά την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε συνάντηση συνεργασίας, για την οποία η Ένωση με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η ανακοίνωση: «Καλείστε σε συνάντηση συνεργασίας τη Δευτέρα 5.10.2020 ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι για τον συντονισμό των πρωταθλημάτων υποδομών. Η παρουσία σας είναι απολύτως απαραίτητη. Κάθε σωματείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία μπορεί να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι 2 μέλη του, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής (τοποθέτηση καρεκλών στις προβλεπόμενες αποστάσεις κ.λπ).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια