Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδικάζονται προσφυγές τριών ποδοσφαιριστών παικτών του ΑΟΚΚ

ΕΠΟ
01 Οκτωβρίου 2020 / 17:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Μπορεί ο ΑΟΚ Κέρκυρα να έφυγε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά να μην υπάρχει,

όμως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, θα εκδικαστούν οι προσφυγές τριών ποδοσφαιριστών.
Οι δυο εξ αυτών είναι από αναβολή, συγκεκριμένα ο Κώστας Γεωργακόπουλος που έχει πάρει ήδη μεταγραφή και θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου και του Αθανάσιου Νικολούδη. Πέραν αυτών των δύο, σε προσφυγή κατέφυγε και ο Μαρκελιάν Μίσκου η οποία θα συζητηθεί την Παρασκευή με αρκετές ακόμη από ποδοσφαιριστές των τριών επαγγελματικών κατηγοριών. Συνολικά η εκδίκαση αυτή θα γίνει για 25 ποδοσφαιριστές και καταλαβαίνει κανείς που πάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και κυρίως ότι η χώρα αδυνατεί να συντηρεί τόσες πολλές επαγγελματικές ομάδες.
Βέβαια και στον ΑΟΚ Κέρκυρα οι προσφυγές που έγιναν ήταν δεκάδες, οι περισσότερες έχουν τακτοποιηθεί με συμβιβασμούς και δόσεις, όλο το ποσό που ήταν να πάρει η ΠΑΕ τη σεζόν που έληξε, πήγε στις δόσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη πολλά ανοικτά μέτωπα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια