Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ευχαριστώ» του AOCTA σε Ο.Λ.ΚΕ. & Στεφανίδη για τις τουαλέτες στη Βλαχέρνα

AOCTA
01 Οκτωβρίου 2020 / 13:22

Τις ευχαριστίες του και την απόλυτη ικανοποίησή του για την τοποθέτηση, αλλά και τη μέχρι σήμερα συντήρηση και τον καθαρισμό των αυτοματοποιημένων τουαλετών στο parking της Βλαχέρνας, εξέφρασε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (AOCTA).  Ευχαριστήρια επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.ΚΕ., αλλά και τον πρώην πρόεδρο & Δ/νοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, Σπύρο Στεφανίδη, απέστειλε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA).

Ο AOCTA, με την επιστολή του αυτή, θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως το νυν δ.σ. του Οργανισμού και τον πρώην πρόεδρό του για την τοποθέτηση και συντήρηση αυτοματοποιημένων τουαλετών στο παρκινγκ της Βλαχέρνας.

Γράφει η εν λόγω επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας εκφράζει  τις ευχαριστίες του προς τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα  σύμβουλο του ΟΛΚΕ, κύριο Σπύρο Στεφανίδη, για την επί των ημερών του πρωτοβουλία τοποθέτησης αυτοματοποιημένων τουαλετών στο πάρκινγκ της Βλαχέρνας στο Κανόνι, καθώς και προς την τωρινή διοίκηση του ΟΛΚΕ που συνεχίζει να τις συντηρεί, να τις εξοπλίζει με τα απαραίτητα αναλώσιμα και να διασφαλίζει την καθημερινή τους καθαριότητα».