Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεκαχίλιαρο πρόστιμο & τριήμερο λουκέτο σε επιχείρηση στην Κέρκυρα

ΕΛ.ΑΣ.
01 Οκτωβρίου 2020 / 12:17

Το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπιστώθηκε σε έλεγχο της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας ότι λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (1/10) - Δεκαεννέα «150άρια» την Τρίτη και την Τετάρτη (29-30/9) για μη χρήση μάσκας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, η μια ως η ιδιοκτήτρια, η δεύτερη ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο ειδικού συνεργείου της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας, το κατάστημα λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1η Οκτωβρίου.

Στο κατάστημα επιβλήθηκε τριήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο ύψους 10.000 €, ενώ η δικογραφία για τις δύο γυναίκες θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Κέρκυρας.

Στο μεταξύ, σε ελέγχους, οι οποίοι διενεργήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη, 29 και 30 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 1η Οκτωβρίου, επιβλήθηκαν στην Κέρκυρα 19 πρόστιμα των 150 € για μη χρήση μάσκας.

Αντίστοιχα, στη Ζάκυνθο, τριήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 10.000 € επιβλήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαγανά για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του.

Επίσης από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 1η Οκτωβρίου βεβαιώθηκε μια παράβαση για μη χρήση μάσκας στη Λευκάδα.