Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απλήρωτο από το κράτος το ξενοδοχείο καραντίνας στην Κέρκυρα

Καραντίνα
29 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:33
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ούτε ευρώ δεν έχει εισπράξει από τα ταμεία του κράτους το ξενοδοχείο που δέχθηκε να στεγάσει τη φετινή σεζόν, τους τουρίστες που αναγκάστηκαν να μείνουν σε καραντίνα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Μπάμπης Βούλγαρης, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα. 

Ο κ. Βούλγαρης, μιλώντας στη σύσκεψη του υφυπουργού με τους τουριστικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, είπε χαρακτηριστικά, πως η συγκεκριμένη επιχείρηση φέτος το καλοκαίρι υποστήριξε σημαντικά το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας, παρέχοντας τις υπηρεσίες που είναι πλέον υποχρεωτικές στις συνθήκες της πανδημίας. 

Με την ευκαιρία της διήμερης επίσκεψης του υφυπουργού Τουρισμού στην Κέρκυρα, ο πρόεδρος των Κερκυραίων Ξενοδόχων, ζήτησε από τον κ. Κόνσολα να φροντίσει για την τακτοποίηση της υποχρέωσης προς την επιχείρηση.  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.