Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρεμβάσεις από τα συνεργεία καθημερινότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Υπηρεσία Πρασίνου
29 Σεπτεμβρίου 2020 / 16:35

Με διαβάσεις, φωτισμούς, βελτίωση πεζοδρομίων, εξωραϊσμούς με λουλούδια συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα συνεργεία Καθημερινότητας και Πρασίνου

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δημάρχου). Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των συνεργείων καθημερινότητας,  στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Αυτό διάστημα πραγματοποιούνται διαγραμμίσεις σε δρόμους δίπλα σε σχολεία στην πόλη της Κέρκυρας και στις  δημοτικές ενότητες του Δήμου μας. 

Από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, γίνονται  καθημερινές παρεμβάσεις   σε αλλαγές πλακών, βελτίωση της εικόνας των πεζοδρομίων και  καθαρισμοί σε δεκάδες σημεία του Δήμου. 

Παράλληλα, η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού συνεχίζει τις εργασίες αποκατάστασης σπασμένων ή φθαρμένων φαναριών και ακατάλληλων λαμπτήρων. 



Σε συνεργασία με τον ΟΛΚΕ φωτίστηκε ο “Ανεμόμυλος” με την τοποθέτηση προβολέων   και τοποθετήθηκαν λάμπες μέχρι το “Φάρο”.




Από την Υπηρεσία Πρασίνου αφαιρέθηκαν ριζικά υπολείμματα σε ολόκληρη την Λ. Αλεξάνδρας, στο Μποσκέτο  και στο άλσος της Γαρίτσας, συνεχίζονται οι καθαρισμοί  και   φυτεύονται λουλούδια εποχής σε όλα τα παρτέρια του Δήμου μας.    

Οι παρεμβάσεις και οι εργασίες συνεχίζονται.