Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μία βδομάδα αργότερα η σέντρα λόγω ΑΟΚΚ

Γ΄ Εθνική
28 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η συμμετοχή του ΑΟΚ Κέρκυρα στη Γ΄ Εθνική, μεταφέρει την πρεμιέρα του ομίλου στον οποίον θα συμμετάσχει μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμμετοχή του ΑΟΚΚ στη Γ΄ Εθνική είναι δεδομένη, αφού είχε το δικαίωμα με βάση τους κανονισμούς, ενώ Πανιώνιος και Πλατανιάς, που δεν δήλωσαν συμμετοχή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και προτίμησαν τη συγκεκριμένη κατηγορία αναμένουν την ειδική έγκριση από την Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ στις 8 Οκτωβρίου. Όλη αυτή η διαδικασία, από τη στιγμή που είχαν καταρτιστεί οι όμιλοι και είχε γίνει η κλήρωση, φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές στους ομίλους που θα ενταχθούν οι τρεις ομάδες.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Παναγιώτης Δημητρίου, θα ξαναγίνει η κλήρωση στους ομίλους που θα τοποθετηθούν οι τρεις ομάδες, στις 9 Οκτωβρίου και η σέντρα σε αυτούς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 18/10 αντί για τις 11/10 που θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.
Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα που ήδη γνώριζαν, ΑΕ Λευκίμμης και  ΟΦΑΜ δεν ισχύει και θα περιμένουν τη νέα κλήρωση. Παράλληλα η Κέρκυρα μας μετά από 18 χρόνια δεν θα έχει επαγγελματική ομάδα, ενώ θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία του τρεις ομάδες στη Γ΄ Εθνική.
Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα τοποθετηθεί στον 5ο όμιλο, ο Πανιώνιος στον 6ο όμιλο, μαζί με τις ομάδες των Κυκλάδων, Εθνικό, Προοδευτική και Φωστήρα, ενώ ο Πλατανιάς θα αποτελέσει τη 16η ομάδα του κρητικού ομίλου, όπου υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και απειλές από ομάδες ότι δεν θα κατέβουν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια