Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Κόνσολας - Συνάντηση με Κράτσα (video - photos)

Κόνσολας Μάνος
28 Σεπτεμβρίου 2020 / 12:14

Στην Κέρκυρα βρίσκεται για τη διήμερη επίσκεψή του στο νησί, ο Υφυπουργός Τουρισμού - Πρώτος «σταθμός» του Μάνου Κόνσολα, η Π.Ι.Ν., όπου συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στο νησί και θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων.



Πρώτος «σταθμός» επί κερκυραϊκού εδάφους για τον Μάνο Κόνσολα ήταν η έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπου τον υποδέχθηκε η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.





Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υφυπουργού Τουρισμού, θ' ακολουθήσει συνάντηση με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, στη συνέχεια επίσκεψη στο Φαληράκι, εκεί όπου θα στεγαστεί προσωρινά η Σχολή Ξεναγών της Κέρκυρας, ενώ αμέσως μετά ο Μάνος Κόνσολας θα μεταβεί στο βόρειο συγκρότημα του νησιού, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργο Μαχειμάρη.



Στο αυριανό (29/9) πρόγραμμα του Υφυπουργού Τουρισμού περιλαμβάνεται συνάντηση με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση, σύσκεψη εργασίας με τους τουριστικούς φορείς της Κέρκυρας στο Επιμελητήριο, αλλά και συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων στον ξενοδοχειακό-επισιτιστικό κλάδο.



Στην ατζέντα του Μάνου Κόνσολα υπάρχουν ακόμα η επίσκεψη στο ΠΥΤ (πρώην ΕΟΤ) Κέρκυρας, όπως κι αυτή στο ΙΕΚ Τουρισμού, αλλά κι εκείνη στο κτίριο στην Άνω Κορακιάνα, όπου εν ευθέτω χρόνω θα μεταστεγαστεί η Σχολή Ξεναγών της Κέρκυρας.



Τον Υφυπουργό Τουρισμού συνοδεύουν στην επίσκεψή του στην Κέρκυρα η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου, Σταυρούλα Μηλιάκου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

* Φωτογραφίες & video  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ