Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λαοπλάνος, αλαζόνας & λασπολόγος ο Μαχειμάρης, λένε οι «5»

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
25 Σεπτεμβρίου 2020 / 12:36

Στην αντεπίθεση οι πέντε ανεξάρτητοι σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο της Βόρειας Κέρκυρας, οι οποίοι κάνουν λόγο για «πόλεμο λάσπης» εναντίον τους από τον Δήμαρχο, Γιώργο Μαχειμάρη

ΑΧΑΡΑΒΗ.  Για «πόλεμο λάσπης» κατηγορούν τον Γιώργο Μαχειμάρη, οι πέντε ανεξάρτητοι σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο του Βορρά, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας

Οι Κώστας Γρηγορόπουλος, Ελευθερία Μαλάτου, Μαριετίνα Μπακόλα–Λιάσκου, Σταμάτης Πουλιάσης και Ανδρέας Σαούλος υπογραμμίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους κατηγορούν τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας ότι διαστρεβλώνει την αλήθεια και ακολουθεί τακτική λαοπλάνου εκδίδοντας σχετικές ανακοινώσεις επιδεικνύοντας παράλληλα αλαζονική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των «5»:

«Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τον πόλεμο λάσπης που έχει κηρύξει εναντίον μας ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Μαχειμάρης.

Ίσως θεωρεί αδυναμία μας την μη συμμετοχή μας στον πόλεμο που έχει κηρύξει εναντίον μας διαστρεβλώνοντας κατά την προσφιλή του μέθοδο την αλήθεια με ασύστολες ανακρίβειες.

Τις τελευταίες ημέρες βγαίνει στα ΜΜΕ διαδίδοντας την μη ψήφιση θεμάτων που θα προωθήσουν το έργο της δημοτικής αρχής, όταν στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο ψηφίσαμε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού που ανέρχεται στο σύνολο των 2.800.000,00, σε σύνολο 300.000,00 ευρώ που έφερε προς αναμόρφωση.

Επανειλημμένα ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να καλύψει τις δικές του εξόφθαλμες αδυναμίες ρίχνοντας το ανάθεμα στην αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να καλύψει τις εξόφθαλμες αδυναμίες της Δημοτικής Αρχής.

Χωρίς να έχει στοιχειώδη προγραμματισμό, χωρίς να θέτει στόχους και προτεραιότητες, χωρίς να έχει συζητηθεί έστω ένα αναπτυξιακό έργο για τον Δήμο  μας, φέροντας εμπόδια σε ζωτικής σημασίας θέματα όπως το ειδικό σχολείο στους Βελονάδες.

Έχει πει όχι στις συλλογικές και ενωτικές διαδικασίες, έχοντας επιλέξει την στείρα αντιπαράθεση και την όξυνση των σχέσεων Δημοτικής Αρχής – Αντιπολίτευσης.

Είναι στο χέρι του κ. Δημάρχου να γίνει πιο σοβαρός, πιο υπεύθυνος, πιο συναινετικός, πιο συλλογικός, να σταματήσει να διχάζει και να διαιρεί με την αλαζονική του συμπεριφορά, η οποία μας γυρίζει δεκαετίες πίσω και στο τέλος θα οδηγήσει τον κ. Μαχειμάρη σε αδιέξοδο.

Εμείς από την πλευρά μας, κ. Μαχειμάρη, με τις ανακριβείς σας και λαοπλάνες ανακοινώσεις σας, στις οποίες είσαστε μετρ του είδους, σας κάνουμε γνωστό ότι δεν θα πτοηθούμε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε εποικοδομητική κριτική και να αποζητούμε την διαφάνεια προς όφελος των δημοτών μας».