Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έρχεται Κέρκυρα (και) για τη Σχολή Ξεναγών ο Μάνος Κόνσολας

Κόνσολας Μάνος
25 Σεπτεμβρίου 2020 / 11:05

Διήμερη επίσκεψη στο νησί των Φαιάκων, τη Δευτέρα και την Τρίτη 28 και 29 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Τουρισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων θα δώσει το «παρών» και στα εγκαίνια της Σχολής Ξεναγών

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το νησί της Κέρκυρας θα επισκεφθεί ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας, στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η οποία προέρχεται από τον Βουλευτή Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, Στέφανο Γκίκα, ο Υφυπουργός θα βρεθεί στην Κέρκυρα την προσεχή Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και η επίσκεψή του θα είναι διήμερη.

Ο Μάνος Κόνσολας θα συνοδεύεται από τη Υπηρεσιακή Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Τουρισμού, εντάσσεται και η παρουσία του στα εγκαίνια της νέας σχολής Ξεναγών, για την οποία -σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει, ήδη, στη διάθεσή του το Υπουργείο- υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ο Μάνος Κόνσολας -ο οποίος είχε προγραμματίσει να βρεθεί στην Κέρκυρα και στα τέλη Ιουλίου, εκείνη η επίσκεψή του ωστόσο, είχε αναβληθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Υφυπουργού στα Δωδεκάνησα, όπου βρισκόταν εκείνη την περίοδο- θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς φορείς, όπως τους τρεις Δημάρχους του νησιού, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, θα βρεθεί στο ΙΕΚ Τουρισμού κτλ