Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε και ο Μάμαλος στον Αστέρα Πετριτή

Τοπικά πρωταθλήματα
24 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα του λιμανιού θέλει φέτος να καταφέρει να πετύχει τον στόχο των τελευταίων χρόνων, ο οποίος είναι πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ΄ Εθνική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή παλεύει τα τελευταία χρόνια να πάρει τον τίτλο και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική, αλλά τον χάνει στις λεπτομέρειες. Μάλιστα την τελευταία σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, ήταν στη δεύτερη θέση πίσω από τον ΟΦΑΜ και οι πιθανότητες να βγει πρώτος ήταν μοιρασμένες, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Covid-19, τον άφησε στη δεύτερη θέση. Βέβαια υπήρξε πρόσκληση από την ΕΠΟ να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, αλλά το Δ.Σ. είχε αποφασίσει να μην το κάνει, καθώς θέλει να πάρει πρωτάθλημα και να παίξει στην κατηγορία ως πρωταθλητής.
Για τη σεζόν που έρχεται ενισχύθηκε πάρα πολύ, μάλιστα πήρε παίκτες σε θέσεις που είχε ανάγκη, έκανε στοχευόμενες και ουσιαστικές μεταγραφές και κράτησε όσους παίκτες ήθελε από τον κορμό, που διατηρεί τα τελευταία χρόνια.
Θα λέγαμε ότι μοναδικό ερωτηματικό για όσους ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού ήταν ο Κώστας Μάμαλος. Ένας μεσοεπιθετικός με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα, ένας παίκτης που είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι έπαιξε στη Β΄ Εθνική με τον ΑΟ Κέρκυρα, σε αρκετές ομάδες της Αθήνας στη Γ΄ Εθνική και είναι ιδιαίτερα έμπειρος. Κάπως καθυστερημένα, αλλά ήρθε και η είδηση ότι θα συνεχίσει με την ομάδα, με μια ανάρτηση της ομάδας του λιμανιού, το απόγευμα της Τετάρτης 22/9.
Η ανακοίνωση: «Για πάντα στο λιμάνι ο Κώστας Μάμαλος. Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μάμαλο. Ο Κώστας αποτελεί ένα από τα ηγετικά μέλη της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αστέρα και την καινούρια σεζόν. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αστέρας διατήρησε στο πόστο του προπονητή τον Γιάννη Κουρή, ο οποίος είχε αναλάβει πέρυσι την ομάδα στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, παίρνοντας τη θέση του Β. Ξάνθη.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια