Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνυπογράφει ο Ποζίδης το αίτημα της «ΛΑ.ΣΥ.» για έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο

Ποζίδης Παναγιώτης
24 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:57

Την άμεση σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου για την αποτίμηση της κατάστασης μετά τις καταστροφές στα Ιόνια Νησιά από τον «Ιανό» και την αποζημίωση των πληγέντων, ζητά -μαζί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»- και ο Παναγιώτης Ποζίδης

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με τη «ΛΑ.ΣΥ.» και το αίτημά της για έκτακτη σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων, προκειμένου αυτό να συνεδριάσει με θέμα την αποτίμηση της κατάστασης μετά το πέρασμα του «Ιανού» από τα νησιά της Περιφέρειας, αλλά και την αποζημίωση των πληγέντων, συντάσσεται και ο περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Ποζίδης.

Ο κος Ποζίδης απέστειλε κι αυτός επιστολή στο πορεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου γνωστοποιώντας ότι συντάσσεται με την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και το αίτημά της.

Αναλυτικά:

«Προς τον κ. πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

"Αίτημα διεξαγωγής συζήτησης"

Κύριε πρόεδρε,

Σας γνωρίζω ότι συνυπογράφω το αίτημα που υποβλήθηκε από την περιφερειακή παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, για την άμεση σύγκληση του οργάνου, σε εφαρμογή του άρθρου 167 παρ.3 του Ν. 3852/2010 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), για τη συζήτηση του θέματος:

«Αποτίμηση της κατάστασης μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν στα νησιά μας από το πέρασμα του κυκλώνα «Ιανού» - Αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών – Άμεση αποζημίωση των πληγέντων».