Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο ΑΟ Κέρκυρα 1996

Γυναικείο ποδόσφαιρο
23 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να μην προβάλλεται ιδιαίτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, άλλωστε και η Εθνική ομάδα δεν έχει κάνει κάτι το αξιόλογο,

όμως ο ΑΟ Κέρκυρα 1996 που εκπροσωπεί αρκετά χρόνια το νησί στα εθνικά πρωταθλήματα, θα πάρει μέρος και την επόμενη σεζόν. Η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα 1996 θα παίξει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής  εκεί όπου παίζει τα περισσότερα χρόνια, σε έναν Όμιλο που έχει ομάδες από Ήπειρο, Λευκάδα και Κοζάνη.
Η ΕΠΟ όρισε τους ομίλους, με γεωγραφικά κριτήρια, χώρισε τις ομάδες σε εννέα ομίλους, για να αποφύγουν τα πολλά και τα μακρινά ταξίδια και να περιορίσουν τα έξοδά τους. Ο ΑΟ Κέρκυρα  1996 και φέτος θα προσπαθήσει να σταθεί ικανοποιητικά στο γήπεδο, δεν έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, περισσότερο μετράει η συμμετοχή και αυτό θα επιδιώξει να κάνει με σεβασμό στο άθλημα και στην ιστορία του γυναικείου τμήματος.
Ο 2ος όμιλος θα έχει τις ομάδες: ΑΟ Κέρκυρα 1996, Ανατολή Ιωαννίνων, Αμαζόνες Θεσπρωτίας, Κεραυνός Θεσπρωτικού,
Κοίλων Κοζάνης και Πανλευκάδιο.
Ήδη η προκήρυξη της ΕΠΟ έχει αναρτηθεί, δεν υπάρχουν διαφορές από τις ανδρικές διοργανώσεις, το θετικό είναι ότι και εδώ θα επιτρέπονται πολλές αλλαγές (5 συνολικά) πράγμα που σημαίνει ότι πολλές αθλήτριες θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ο Γ. Τσικρικώνης εκτός απρόοπτου θα είναι και φέτος προπονητής της ομάδας, ενώ το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πότε θα γίνουν κληρώσεις θα το αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια