Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Είστε έκπτωτοι, λέει ο Χονδρογιάννης. Πάρτο πίσω, του ζητούν εξωδίκως

επιμελητήριο
22 Σεπτεμβρίου 2020 / 20:24

Ο πρόεδρος Γ. Χονδρογιάννης κίνησε τις διαδικασίες της έκπτωσης για τουλάχιστον έξι μέλη του δ.σ., ισχυριζόμενος ότι δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις ενώ ο αντίλογος αποδίδει υπερβάλοντα ζήλο και σκοπιμότητα στον πρόεδρο για τις κινήσεις του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε νέο γύρο εντάσεων φαίνεται να περνάει η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ο πρόεδρος Γ. Χονδρογιάννης κίνησε τις διαδικασίες της έκπτωσης για τουλάχιστον έξι μέλη του δ.σ., ισχυριζόμενος ότι δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις και έτσι δημιουργούνται προβλήματα απαρτίας και λειτουργίας των Οργάνων, Συμβουλίου και διοικούσας Επιτροπής. Απ' ότι φαίνεται και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι περιπτώσεις δεν ομαδοποιούνται και δεν είναι ίδιες ενώ ο αντίλογος αποδίδει υπερβάλοντα ζήλο στον πρόεδρο για τις κινήσεις του. 
Ο Β. Βασιλάκης, γνωστός συνδικαλιστής της εστίασης βρέθηκε στο στόχαστρο των προεδρικών ενεργειών και αντέδρασε εξωδίκως διαμαρτυρόμενος εφόσον οι απουσίες που του καταλογίζονται αναφέρονται σε συνεδριάσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν. Στο εξώδικό του μάλιστα επιπροσθέτως επισημαίνει τους σοβαρούς υγειονομικούς λόγους για τους οποίους επανειλημμένα ζήτησε από τον πρόεδρο Χονδρογιάννη, την σύγκληση των Οργάνων και την συνεδρίαση τους με τηλεδιάσκεψη. Κάτι που δεν εισακούστηκε παρά το ότι η τηλεδιάσκεψη αποτέλεσε μέθοδο υπέρβασης των συνθηκών του κορονοϊού για πλήθος συλλογικών Οργάνων ανά την Επικράτεια.
Την Τετάρτη (σήμερα) ο πρόεδρος Χονδρογιάννης καλεί σε συνεδρίαση το δ.σ. του Επιμελητηρίου συμπληρώνοντας την σύνθεση με τα επιλαχόντα μέλη από τις τελευταίες εκλογές. Ο Βασιλάκης τον καλεί να ματαιώσει αυτήν την συνεδρίαση και να άρει όλες τις εναντίον του κινήσεις.