Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προληπτικοί έλεγχοι για Covid19 σε Κοινωνικές Δομές της Κέρκυρας

Ζερβού Μαρία
22 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:02

Σε test, σε συνεργασία με ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ, υποβλήθησαν οι εργαζόμενοι στα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» σε Κεντρική, Βόρεια και Νότια Κέρκυρα, όπως και στο Κ.Η.Φ.Η. Βόρειας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α.).  Στη διενέργεια test για την ανίχνευση του Covid19 σε όλους τους εργαζόμενους σε δομές και των τριών Δήμων της Κέρκυρας προχώρησε ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης (ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α.) Κέρκυρας, όπως ενημέρωσε η πρόεδρός του, Μαρία Ζερβού.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της προέδρου του Συνδέσμου, οι προληπτικοί έλεγχοι αφορούσαν το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στη Βόρεια Κέρκυρα, τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» Μελιτειέων, Κορισσίων και Λευκιμμαίων στη Νότια Κέρκυρα, αλλά και Θιναλίων, Κασσοπαίων, Εσπερίων και Αγίου Γεωργίου στη Βόρεια Κέρκυρα, όπως και Κερκυραίων, Αχιλλείων, Παρελείων και Παλαιοκαστριτών στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τη Μαρία Ζερβού, έχει ήδη σταλεί αίτημα στον ΕΟΔΥ για διενέργεια test και στο προσωπικό των παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών του νησιού, όπως και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.


Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου: