Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τίμησαν τον Άρη Μουζακίτη στον ΝΑΟΚ

Κολύμβηση
21 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

«Για τον Άρη... Οι συνθήκες αλλάζουν ακολουθώντας τις κοινωνικές και πολιτισμικές στροφές, αλλά οι σκέψεις παραμένουν

πάντοτε ζωντανές και αιχμηρές στο μυαλό και στην καρδιά μας. Φέτος είναι δύσκολη η οργάνωση εκδηλώσεων, όμως εμείς, όλη η οικογένεια του ΝΑΟΚ, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Άρη μας, τον ήρωα Άρη Μουζακίτη».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση προς τιμήν του παλιού αθλητή Άρη Μουζακίτη, που χάθηκε εν ώρα καθήκοντος. Όπως τόνισαν οι άνθρωποι του Ομίλου ο αγώνας - εκδήλωση θα γινόταν με έναν σεμνό τρόπο, με λίγους αθλητές και προπονητές του Ομίλου, κάποια μέλη του Δ.Σ. και ελάχιστους φίλους που κολύμπησαν συμβολικά μέσα στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ.



Όλο αυτό που έγινε την Κυριακή το πρωί θυμίζει ότι ο Άρης Μουζακίτης θα παραμένει πάντοτε μέρος της ψυχής και της ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου και της Κέρκυρας. Καμιά σημασία δεν έχουν ούτε οι κατηγορίες, ούτε τα αποτελέσματα ούτε τα συμβολικά μετάλλια που δόθηκαν στον χθεσινό αγώνα. Αυτό που μετράει είναι ότι ο ΝΑΟΚ δεν ξεχνά τα παιδιά του, που μένουν στη μνήμη όλων και τέτοιες εκδηλώσεις δείχνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει, κρατώντας τα στις καρδιές όλων.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια