Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
18 Σεπτεμβρίου 2020 / 19:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ΑΕΛ και ΟΦΑΜ θα βρεθούν αντιμέτωποι

σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στο γήπεδο της Λευκίμμης και θα είναι το πιο δυνατό που έχουν δώσει ως τώρα, σε σχέση με τα άλλα φιλικά με αντιπάλους από την Α1 της ΕΠΣΚ.
Οι δυο προπονητές, Π. Κορομπόκης και Σ. Σιδερόπουλος θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα τρεις εβδομάδες πριν τη σέντρα της Γ΄ Εθνικής.
Το βράδυ της Πέμπτης υπό το φως των προβολέων σε φιλικό παιχνίδι, ο Όλυμπος νίκησε με 2-1 τον Νέο 2017, με γκολ που πέτυχαν, ο Κωστελέτος για τον Όλυμπο και ο Καλούδης για τον Νέο, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού ο Γεωργόπουλος έκανε το 2-1.
Στη Θεσπρωτία πήγε ο Φαίακας Μαραθιά να αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τη Νέα Σελεύκεια και μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησε με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Ίσερης στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια