Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος στα σενάρια αναδιάρθρωσης - Μόνο στη Football League ο ΑΟ Κασσιόπης

Ποδόσφαιρο
18 Σεπτεμβρίου 2020 / 11:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Εν αναμονή πλέον των αποφάσεων από τους ιθύνοντες του Α.Ο. Κασσιόπης - Σήμερα η συνάντηση του Αυγενάκη με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας Αρχής Super League 2 & Football League

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Από τη στιγμή που η διοργανώτρια ήταν αρνητική στην αναδιάρθρωση, μετά τις αποφάσεις της Τετάρτης 16/9 από την SL2, λύθηκαν τα χέρια του Υφυπουργού αθλητισμού, στο θέμα της «αναδιάρθρωσης».

Όπως είχε τονίσει έπρεπε να έχει τη σύμφωνη γνώμη και των ομάδων, δεν δόθηκε, ΤΕΛΟΣ τα σενάρια για αναδιάρθρωση.

Μάλιστα ο Λ. Αυγενάκης το βράδυ της Πέμπτης 17/9 για το θέμα πήρε θέση στη Βουλή (την ώρα που υπήρχε συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο) και απαντώντας στο αίτημα του ΜέΡΑ25 είπε:

«Πάμε στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Γνωρίζετε ότι χθες συνεδρίασε το επίσημο όργανο της Super League 2 – Football League; Έγινε λοιπόν συνεδρίαση κι έβγαλε κι ανακοίνωση. Ξέρετε τι λέει; “Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21 κι απεστάλη στην ΕΠΟ προς τελική έγκριση. Το πρωτάθλημα της SL2 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες από τη Football League και κατόπιν αυτών ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε τις προτάσεις της Ένωσης που στοχεύουν στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος”.

Τι λέγαμε από την πρώτη στιγμή; Ότι είμαστε θεσμικοί. Δεν θα λειτουργήσουμε ερήμην του θεσμικού οργάνου, δηλαδή της διοργανώτριας αρχής. Πράγμα το οποίο το τηρήσαμε. Αύριο το πρωί, μένει να οριστεί η ώρα, θα γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής SL2 – FL για να συζητήσουμε τα θέματα κατόπιν της απόφασης που πήραν μόλις χθες. Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Λειτουργούμε θεσμικά».

Πλέον ο ΑΟ Κασσιόπης μόνο στη Football League μπορεί να αγωνιστεί και αναμένεται μετά από αυτή την εξέλιξη να παρθούν  αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ (περιμένει και τη συνάντηση της Παρασκευής 18/9 αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής SL2 – FL με τον κ. Αυγενάκη).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια