Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο του Φαίακα σε Δήμο και ΓΣ Κιλκίς

Χάντμπολ
17 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τριήμερο 4 με 6 Σεπτεμβρίου ο Φαίακας πήγε στη Βόρεια Ελλάδα για να δώσει φιλικά προετοιμασίας. Σ

υγκεκριμένα στις 4/9 έπαιξε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τις επόμενες δύο μέρες βρέθηκε στο Κιλκίς όπου έπαιξε με ΓΣ Κιλκίς και Αερωπό Έδεσσας.
Η φιλοξενία από τους Κιλκισιώτες δεν πέρασε απαρατήρητη και το Δ.Σ. του Φαίακα με δημόσια δήλωσή του ευχαρίστησε όλους αυτούς που βοήθησαν, τον Δήμο Κιλκίς, τον προπονητή Α. Τριανταφύλλου και φυσικά την ομάδα του Κιλκίς.
Το ευχαριστήριο αναφέρει: «Ο ΑΟ Φαίαξ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς, τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς και τον προπονητή του Αστέρη Τριανταφύλλου για τη φιλοξενία και διαμονή της αντρικής μας ομάδας στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων που διεξήχθησαν στο Κιλκίς μεταξύ 4 - 6 Σεπτεμβρίου 2020».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια